طريقة عمل فراخ مقرمشة مثل (كنتاكى)
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل فراخ مقرمشة مثل (كنتاكى)
طريقة عمل فراخ كنتاكى
المقادير
1 فرخة متوسطة تقطع 10 قطع 2 ملعقة جنزبيل ناشف مطحون علبة زبادى ملح
وفلفل وشطة حسب الرغبة وكسبرة ناشفة(1\2ملعقة) عصير ليمونة 2
ملعقة خل 2 كوب دقيق ابيض فص ثوم مفروم زيت للقلى
الطريقة
تتبل الفراخ بلزبادى والمكونات السابقة ما عدا الدقيق تترك فى التتبيلة ساعة
ثم يخرج قطعة وتلف بلدقيق نحضر حلة القلى ويوضع زيت غزير ويقدح
ثم نضع قطع الدجاج ويغطى الحلة
ثم نخفض النار قليلة لحين السواء ويقلب اذا احتاج الامر وبلهناء والصحة
ملحوظة
لو حابه الفراخ تزيد قرمشه ممكن تضيفى للدقيق دقيق ذرة
اوعوا تنسوا إن الفراخ لازم تكون نيئه
بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير
1 فرخة متوسطة تقطع 10 قطع 2 ملعقة جنزبيل ناشف مطحون علبة زبادى ملح
وفلفل وشطة حسب الرغبة وكسبرة ناشفة(1\2ملعقة) عصير ليمونة 2
ملعقة خل 2 كوب دقيق ابيض فص ثوم مفروم زيت للقلى
الطريقة
تتبل الفراخ بلزبادى والمكونات السابقة ما عدا الدقيق تترك فى التتبيلة ساعة
ثم يخرج قطعة وتلف بلدقيق نحضر حلة القلى ويوضع زيت غزير ويقدح
ثم نضع قطع الدجاج ويغطى الحلة
ثم نخفض النار قليلة لحين السواء ويقلب اذا احتاج الامر وبلهناء والصحة
ملحوظة
لو حابه الفراخ تزيد قرمشه ممكن تضيفى للدقيق دقيق ذرة
اوعوا تنسوا إن الفراخ لازم تكون نيئه
بالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى